Noticies / Anuncis PRESENTACIÓ CAMINS I BATALLES: Episodis del Patrimoni Militar a la Vall de Camprodon
Divendres, 26 de març de 2021, a les 17hores, a la Sala d'actes de l'Espai Cultural de Cal Marquès, de Camprodon: PRESENTACIÓ CAMINS I BATALLES: Episodis del Patrimoni Militar a la Vall de Camprodon, Projecte desenvolupat per la Mancomunitat Intermunicipal de la Vall de Camprodon.

En el marc de les actuacions del Projecte Poctefa 2014-2020 PatrimC@t Programa Interreg V-A España-Francia-Andorra, us convidem a veure la roda de premsa de presentació de la ruta gamificada sobre el Projecte Patrimoni Militar de la Vall de Camprodon, en directe des del YouTube de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon.

Per a més detalls, cliqueu "Més Informació"YouTube de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon, a través de l´enllaç https://www.youtube.com/channel/UCyIzROeDxnkHR6ijKHsIiJQ/videos 

Si és del vostre interès assistir-hi presencialment, caldrà que ens ho confirmeu al correu mancomunitat@valldecamprodon.org , per fer la reserva i assignació dels llocs, en compliment de les mesures higienicosanitàries vigents.
Coneix la Vall
Benvinguts a la vall de Camprodon
Benvinguts a la vall de Camprodon
Batecs de la Vall
POCTEFA - PATRIMC@T
PATRIMC@T projecte cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a través del Programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020).

PATRIMC@T proyecto cofinanciado por el Fondo Europeo de Desarrollo Regional (FEDER) a través del Programa Interreg V-A España-Francia-Andorra (POCTEFA 2014-2020).
Accessos directes
Què t'ha semblat la web?
Enviar