Descobrir la Vall Els municipis
Mida del text / A A A

La Vall de Camprodon agrupa els municipis de Camprodon, Llanars, Molló, Sant Pau de Segúries, Setcases i Vilallonga de Ter.

Camprodon

El municipi de Camprodon pertany a la Vall que porta el seu mateix nom. A la vila de Camprodon hi conflueixen el riu Ter i el riu Ritort.

El terme de Camprodon és un dels més grans de la Vall de Camprodon, gràcies a l'annexió dels termes de Freixenet, i dels pintorescs pobles de Rocabruna i Beget.

Per llegir més, obrir "Més informació"


Vilallonga de Ter

Vilallonga de Ter és un municipi de la Vall de Camprodon, situat entre Setcases i Llanars.
A aquest municipi de forma allargada, li corresponen els poblets de la Roca de Pelancà, Abella i Tregurà. Aquest últim amb dos veïnats: el de Baix i el de Dalt. Al seu voltant es despleguen els diversos veïnats de Vallvigil, Comalets, el Cros, Llebro i el Catllar.

Per llegir més, obrir "Més informació"

Llanars

A mig camí de Camprodon i Vilallonga de Ter, a 983 metres sobre el nivell del mar, trobem el petit poble de Llanars, dominant un paisatge obert i solejat entre prats i camps que son els mes plans i uniformes de l'Alt Vall de Ter.

Per llegir més, obrir "Més informació"

Setcases

Un entorn típicament pirinenc, envoltat de paisatges d’alta muntanya espectaculars, emmarca un poble que ha aconseguit preservar l’aire rural i tradicional de temps enrere, mantenint elements d’arquitectura ancestral com són els carrerons irregulars, estrets i costeruts, la sèquia descoberta i les cases antigues bastides amb fusta i pedra vista amb teulades de pissarra.

Per llegir més, obrir "Més informació"

Molló

Molló és un municipi situat a la Vall de Camprodon, a la capçalera del riu Ritort, afluent del Ter. El municipi està format per nou entitats de població. Els pobles de Molló i Espinavell (de població agrupada), el llogarret de Fabert, i els veïnats de Ginestosa, Els Grells, Can Solà, Moixons, El Riberal i Favars (de població disseminada en masos i cases rurals).

Per llegir més, obrir "Més informació"

Sant Pau de Segúries

Sant Pau de Segúries ens obre la porta a la Vall de Camprodon. El municipi té agregat el nucli de La Ral.

Per llegir més, obrir "Més informació"
Coneix la Vall
Benvinguts a la vall de Camprodon
Benvinguts a la vall de Camprodon
Batecs de la Vall
POCTEFA - PATRIMC@T
PATRIMC@T projecte cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a través del Programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020).

PATRIMC@T proyecto cofinanciado por el Fondo Europeo de Desarrollo Regional (FEDER) a través del Programa Interreg V-A España-Francia-Andorra (POCTEFA 2014-2020).
Accessos directes
Què t'ha semblat la web?
Enviar