Com arribar-hi

En transport privat

Des de Barcelona

En transport públic

Des de Barcelona

Hi ha dues opcions:

Opció 1

Hem d'agafar el tren, línia R3, fins a Ripoll des d'una de les estacions següents: Barcelona Sants, Plaça Catalunya, Arc de Triomf, Sagrera-Meridiana o Sant Andreu Arenal.

Mapa de la línea de tren que passa per Ripoll, premeu a sobre per veure o descarregaren pdf:Horaris del tren, premeu a sobre per accedir al pdf:Has contemplat la idea de llogar un cotxe a Ripoll ? Pot ser una opció que et permeti més llibertat de moviments per coneixer el territori.

Un cop arribem a Ripoll hem d'agafar un autobús fins a Camprodon. La localització de les estacions de Ripoll  apareix al mapa destacada i marcada. Amb el número "1" la ubicació de l'estació d'autobús, marcada amb el número "2" tenim l'estació de tren. Només hem de caminar uns 100 metres per arribar-hi. Premeu a sobre de la imatge per ampliar-la.Mapa dinàmic a sota:Premeu a sobre dels horaris per imprimir o veure en pdf.-------------------------------------------------------

Opció 2


Hem d'agafar un autobús directe des de Barcelona, cap a Camprodon.

Mapa dinàmic (a sota) amb la ubicació de la parada d'autobús de “TEISA” a Barcelona.Horaris de l'autobús, premeu la imatge per accedir al pdf:

Serveis: Taxis, lloguer de vehicles i gasolineres


Coneix la Vall
Benvinguts a la vall de Camprodon
Benvinguts a la vall de Camprodon
Batecs de la Vall
POCTEFA - PATRIMC@T
PATRIMC@T projecte cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a través del Programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020).

PATRIMC@T proyecto cofinanciado por el Fondo Europeo de Desarrollo Regional (FEDER) a través del Programa Interreg V-A España-Francia-Andorra (POCTEFA 2014-2020).
Accessos directes
Què t'ha semblat la web?
Enviar