Noticies / Anuncis Festival Microclima
Festival Microclima - Camprodon 2021
Tots els dissabtes del mes de Maig, a les 19:00h, actuacions de diferents artistes a diversos indrets del municipi de Camprodon.
Entrada gratuïta, amb reserva prèvia. Aforament limitat.
Consulteu "Més informació"Després d’un any d’impàs a causa de la pandèmia, el Microclima recupera el seu plantejament original i torna al format itinerant, amb cinc concerts gratuïts en diversos indrets emblemàtics de Camprodon durant el mes de maig. El festival tornarà a portar la música als nuclis de Beget i Rocabruna i incorporarà dues localitzacions inèdites a Camprodon: el passeig Maristany i la Font Nova.
Xavi Sarrià i Lluís Gavaldà, dos dels músics més admirats i respectats del país, encapçalen una programació ambiciosa que dona veu, també, a algunes de les propostes emergents amb més talent i futur de casa nostra.

El festival s’allargarà fins al darrer cap de setmana del mes de maig amb una programació que busca la mescla de talent emergent amb noms de llarga trajectòria. Pels diversos escenaris del festival hi passaran artistes com Xavi Sarrià, amb l’estrena del nou espectacle ‘No s’apaguen les estreles’, o Lluís Gavaldà, que farà repàs al repertori d’Els Pets en un format intimista, acompanyat al piano de Joan Pau Chaves. La programació també inclourà propostes com la de la valenciana, membre de Marala, Sandra Monfort, o Berta Sala, recentment nominada a millor artista revelació als Premis Enderrock; dues artistes que estan despertant tots els elogis de crítica i públic.

Tots els concerts seran a les 19 hores i amb entrada gratuïta però, seguint els protocols dictats pel Procicat, serà necessari fer reserva prèvia: https://entradas.codetickets.com/entradas/festival-microclima/online
Coneix la Vall
Benvinguts a la vall de Camprodon
Benvinguts a la vall de Camprodon
Batecs de la Vall
POCTEFA - PATRIMC@T
PATRIMC@T projecte cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a través del Programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020).

PATRIMC@T proyecto cofinanciado por el Fondo Europeo de Desarrollo Regional (FEDER) a través del Programa Interreg V-A España-Francia-Andorra (POCTEFA 2014-2020).
Accessos directes
Què t'ha semblat la web?
Enviar