El nostre patrimoni
La gran riquesa natural , patrimonial i paisatgística del seu entorn configuren els seus elements identitaris: descobreix la Vall de Camprodon!----

Patrimoni natural

A la Vall de Camprodon destaquen els valors naturals, paisatgístics i ecològics que, de l'alta muntanya al fons de vall, configuren la important diversitat natural del territori.

Patrimoni històric, arquitectònic i cultural

Els valors històrics, arquitectònics i culturals de la Vall de Camprodon es manifesten per tot el territori: ermites, oratoris, santuaris, esglésies, construccions civils, mostres d’art, cabanes de pastor, tancats de pedra, i jaciments arqueològics.

descoberta_modernisme.pdf

Patrimoni agroalimentari i gastronòmic

A la Vall de Camprodon ha existit des de sempre una forta tradició ramadera i agrícola, de manera que la producció i elaboració de producte agroalimentari ha estat sempre un sector molt important, tant a nivell econòmic com turístic, amb una gran varietat de productes agroalimentaris de qualitat.
Coneix la Vall
Benvinguts a la vall de Camprodon
Benvinguts a la vall de Camprodon
Batecs de la Vall
POCTEFA - PATRIMC@T
PATRIMC@T projecte cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a través del Programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020).

PATRIMC@T proyecto cofinanciado por el Fondo Europeo de Desarrollo Regional (FEDER) a través del Programa Interreg V-A España-Francia-Andorra (POCTEFA 2014-2020).
Accessos directes
Què t'ha semblat la web?
Enviar