Com arribar-hi En transport públic

Des de Barcelona

Hi ha dues opcions:

Opció 1

Hem d'agafar el tren, línia R3, fins a Ripoll des d'una de les estacions següents: Barcelona Sants, Plaça Catalunya, Arc de Triomf, Sagrera-Meridiana o Sant Andreu Arenal.

Mapa de la línea de tren que passa per Ripoll, premeu a sobre per veure o descarregaren pdf:Horaris del tren, premeu a sobre per accedir al pdf:Has contemplat la idea de llogar un cotxe a Ripoll ? Pot ser una opció que et permeti més llibertat de moviments per coneixer el territori.

Un cop arribem a Ripoll hem d'agafar un autobús fins a Camprodon. La localització de les estacions de Ripoll  apareix al mapa destacada i marcada. Amb el número "1" la ubicació de l'estació d'autobús, marcada amb el número "2" tenim l'estació de tren. Només hem de caminar uns 100 metres per arribar-hi. Premeu a sobre de la imatge per ampliar-la.Mapa dinàmic a sota:Premeu a sobre dels horaris per imprimir o veure en pdf.-------------------------------------------------------

Opció 2


Hem d'agafar un autobús directe des de Barcelona, cap a Camprodon.

Mapa dinàmic (a sota) amb la ubicació de la parada d'autobús de “TEISA” a Barcelona.Horaris de l'autobús, premeu la imatge per accedir al pdf:

Des de l’aeroport de Barcelona

Has contemplat la idea de llogar un cotxe? Pot ser una opció que et permeti més llibertat de moviments per coneixer el territori.

Si decideixes agafar transport públic hauràs d’agafar un tren de la línia R2 des de l’estació de l’aeroport, fins a Barcelona Sants.

Pots pitjar sobre les imatges per descarregar o visualitzar els arxius pdf.


A partir d'aquí consulta la secció "Com arribar" des de Barcelona.

Des de la Vall de Ribes

Primer ens dirigirem a la parada d'autobusos de Ribes de Freser.

Per trobar la ubicació de la parada podeu consultar el mapa dinàmic.Per traslladar-se de la Vall de Ribes a la Vall de Camprodon hi ha dues possibilitats. La, primera consisteix en agafar un  autobús des de Ribes de Freser, de la companyia “AUTOCARS MIR” i un cop a Ripoll un altre autobús de la companyia “TEISA”, que porta cap a Camprodon.L’altre opció es agafar un tren del servei de rodalies de RENFE de la línia R3, des de Ribes de Freser fins a Ripoll. Un cop a Ripoll s’ha d’agafar un autobús de la companyia “TEISA”que ens portarà fins a Camprodon.Has contemplat la idea de llogar un cotxe a Ripoll ? Pot ser una opció que et permeti més llibertat de moviments per coneixer el territori.

Un cop hem arribat a Ripoll hem d'agafar un autocar de la companyia TEISA, cap a la Camprodon
Des d’Olot

Per arribar a la Vall des d’Olot, hauràs d’agafar un autobús de la companyia “TEISA”, que t’hi portarà directament.

Planell dinàmic de la situació de lestació d'autobusus a Olot.
Per veure o imprimir els horaris en pdf, premeu a sobre de la imatge.


Des de l'Aeroport de Girona

Has contemplat la idea de llogar un cotxe? Pot ser una opció que et permeti més llibertat de moviments per coneixer el territori.

En el cas que hagis triat transport públic,  el primer que has d'agafar és un autobús de la companyia “BARCELONA BUS” des de l’aeroport de Girona fins a la ciutat de Girona.

Horaris aeroport de Girona – Girona (hi ha 2 línees que hi arriben).

Premeu a sobre de les imatges per veure o descarregar el pdf:


Un cop hem arribat a Girona, haurem d’agafar un autobús de la companyia “TEISA” fins a Sant Joan de les Abadesses. Des de Sant Joan continuarem amb un altre autobús de la companyia “TEISA” fins a Camprodon.

Planell de Girona amb la ubicació de l’estació d’autobus.Horaris de bus de la línea Girona – Sant Joan de les Abadesses. Per veure o imprimir pdf, premeu a sobre de la imatge.Horari d'autobusos per desplaçar-nos des de Sant Joan de les Abadesses fins a Camprodon. Per veure o imprimir pdf, premeu a sobre de la imatge.


Des de França

En primer lloc hem agafar el tren regional a La Tor de Carol, línia R3, i arribar a l’estació de tren de Ripoll. Des d’allà s’ha d’agafar l’autobús de la companyia “TEISA” que porta arriba a Camprodon.

Planell general de línies de tren, per veure o descarregar premeu a sobre de la imatge.


 
Horaris de la línia R3, per veure o descarregar premeu a sobre de la imatge.

 

Has contemplat la idea de llogar un cotxe a Ripoll ? Pot ser una opció que et permeti més llibertat de moviments per coneixer el territori.

Horaris de la línia d'autobús Campdevànol - Setcases, per veure o descarregar premeu a sobre de la imatge.
Coneix la Vall
Benvinguts a la vall de Camprodon
Benvinguts a la vall de Camprodon
Batecs de la Vall
POCTEFA - PATRIMC@T
PATRIMC@T projecte cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a través del Programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020).

PATRIMC@T proyecto cofinanciado por el Fondo Europeo de Desarrollo Regional (FEDER) a través del Programa Interreg V-A España-Francia-Andorra (POCTEFA 2014-2020).
Accessos directes
Què t'ha semblat la web?
Enviar