Descobrir la Vall Els municipis
Mida del text / A A A

La Vall de Camprodon agrupa els municipis de Camprodon, Llanars, Molló, Sant Pau de Segúries, Setcases i Vilallonga de Ter.

Camprodon

El municipi de Camprodon pertany a la Vall que porta el seu mateix nom. A la vila de Camprodon hi conflueixen el riu Ter i el riu Ritort.

El terme de Camprodon és un dels més grans de la Vall de Camprodon, gràcies a l´annexió dels termes de Freixenet, i dels pintorescs pobles de Rocabruna i Beget.

Per llegir més, obrir "Més informació"


Vilallonga de Ter

Vilallonga de Ter és un municipi de la Vall de Camprodon, situat entre Setcases i Llanars.
A aquest municipi de forma allargada, li corresponen els poblets de la Roca de Pelancà, Abella i Tregurà. Aquest últim amb dos veïnats: el de Baix i el de Dalt. Al seu voltant es despleguen els diversos veïnats de Vallvigil, Comalets, el Cros, Llebro i el Catllar.

Per llegir més, obrir "Més informació"

Llanars

A mig camí de Camprodon i Vilallonga de Ter, a 983 metres sobre el nivell del mar, trobem el petit poble de Llanars, dominant un paisatge obert i solejat entre prats i camps que son els mes plans i uniformes de l´Alt Vall de Ter.

Per llegir més, obrir "Més informació"

Setcases

Un entorn típicament pirinenc, envoltat de paisatges d’alta muntanya espectaculars, emmarca un poble que ha aconseguit preservar l’aire rural i tradicional de temps enrere, mantenint elements d’arquitectura ancestral com són els carrerons irregulars, estrets i costeruts, la sèquia descoberta i les cases antigues bastides amb fusta i pedra vista amb teulades de pissarra.

Per llegir més, obrir "Més informació"

Molló

Molló és un municipi situat a la Vall de Camprodon, a la capçalera del riu Ritort, afluent del Ter. El municipi està format per nou entitats de població. Els pobles de Molló i Espinavell (de població agrupada), el llogarret de Fabert, i els veïnats de Ginestosa, Els Grells, Can Solà, Moixons, El Riberal i Favars (de població disseminada en masos i cases rurals).

Per llegir més, obrir "Més informació"

Sant Pau de Segúries

Sant Pau de Segúries ens obre la porta a la Vall de Camprodon. El municipi té agregat el nucli de La Ral.

Per llegir més, obrir "Més informació"
Coneix la Vall
Benvinguts a la vall de Camprodon
Benvinguts a la vall de Camprodon
Batecs de la Vall
POCTEFA - PATRIMC@T
PATRIMC@T projecte cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a través del Programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020).

PATRIMC@T proyecto cofinanciado por el Fondo Europeo de Desarrollo Regional (FEDER) a través del Programa Interreg V-A España-Francia-Andorra (POCTEFA 2014-2020).
Accessos directes
Què t´ha semblat la web?
Enviar