Programació
Aquesta divuitena edició del FMVC començarà el diumenge 30 de juliol i s´allargarà dins el diumenge 20 d´agost amb concerts a Camprodon, Llanars, Molló, Sant Pau de Segúries, Setcases i Vilallonga de Ter.

  

MARIA DEL MAR BONET - 50 ANYS D'ESCENARIS

Diumenge 29 de juliol 

Hora: 19h
Lloc: Casal Camprodoní, Camprodon 

Maria del Mar Bonet és al bell mig de les celebracions dels més de cinquanta anys que ara ja fa que és als escenaris. Cinquanta anys que forma part de la nostra particular banda sonora, que és present en le nostres lluites personals, polítiques i sentimentals, que il·lustra instants quotidians que són indestriables de la seva música i de la seva veu.

Maria del Mar Bonet arriba a Camprodon acompanyada del guitarrista valencià Borja Penalba amb qui va compartir escenari per primera vegada fa més de tres anys. Una ocasió per gaudir d’una veu amb la capacitat que només tenen alguns de saltar de dècada en dècada, sentint-se igual d’estimada i respectada.

 Maria del Mar Bonet veu, guitarres i cuatro

 Borja Penalba guitarres i veus

TASTET DE GOSPEL - GOSPELBREATHE

Dissabte 4 d'agost

Hora: 19h
Lloc: El Molí, Sant Pau de Segúries
Gospelbreathe és amistat, emoció, passió i complicitat. Al repertori de Gospelbreathe queda patent la trajectòria de Tastet de Gospel durant aquests darrers 10 anys: una aposta per un gospel contemporani i innovador, amb cançons de soul i pop, i fins i tot de collita pròpia. Sota la direcció de Guillem Prat, aquest cor s'esforça per transmetre emoció al seu públic. Amb unes veus solistes excepcionals i uns músics de qualitat que aporten un toc especial que fa únic a Tastet de Gospel.
Direcció cor: Guillem Prat i Ainhoa Corts
Direcció musical: 
Guillem Soler
Speaker: 
Ionai Ramirez
Solistes
anessa Codina, Ainhoa Corts, Mònica Garcia, Marta Pratsobrerroca, Marc Arenas, Ferran Massegú, Guillem Soler, Alba Soler, Maria Sánchez, Eva Blanch, Raquel Martínez
Músics: 
Guillem Soler, Ferran Massegú, Pep Solà i Enric Puigdesens
Ballarines: Estudi 67 Manlleu

JUDIT NEDDERMANN - NUA

Dissabte 11 d'agost

Hora: 19h
Lloc: Sala de ball, Molló

“Nua” és el tercer disc de Judit Neddermann, un disc on es despulla. Un disc que explora el pas a l’etapa adulta mirant i integrant la infància, no defugint-la. Cançons que celebren els cicles que ens proposa la vida, regits per les benvingudes i els comiats. És un disc que mira enfora, que ens porta des de l’emoció més íntima a la reflexió? més ample del món on vivim, que condemna la impunitat policial, que es pregunta on són les víctimes sempre innocents, que canta al seu poble, que busca la llum.

Judit Neddermann veu, guitarres i percussions
Pau Canals veu i guitarres

KEPA JUNKERA & SORGINAK - AMB TURURUT BONAIGUA

Diumenge 12 d'agost

Hora: 22h
Lloc: Plaça de l'Om, Llanars
Kepa Junkera torna a Llanars amb Sorginak, el grup de cantants i percussionistes basques que l’acompanyen des de fa uns anys, i amb Tururut Bonaigua, el grup que, liderat per Amadeu Rosell, col·labora amb Kepa Junkera des de 2014. L’esperit lliure, creatiu i inquiet de Kepa Junkera, aquest  músic que ha convertit la trikitixa en un instrument universal, presenta a Llanars un repertori basat en temes propis i temes del seu últim treball, FOK, combinats amb l’estil i el repertori propis de Tururut Bonaigua. Dues personalitats que quan s’ajunten a l’escenari creen noves sensacions, nous universos sonors, noves emocions, i estrenyen els llaços entre les cultures basca i catalana
Kepa Junekra: 
trikitixa i percussions
Amadeu Rosell: 
cordió diatònic, guitarra i veu
Jordi Palau:
 flautes i veu
Pep Solà:
 bateria i percussions
Pep Sànchez:
contrabaix
Olatz Alberdi, Alaitz Eskudero y Eneritz Aulestia: pandereta, veu, ball i percussions

LES VIOLINES - QUATRE ESTACIONS

Diumenge 19 d'agost

Hora: 19h
Lloc: Sala Cooperativa, Vilallonga de Ter 

Les Violines neix l’any 1996 amb la idea d’oferir una nova sonoritat en l’àmbit de la música tradicional catalana amb el violí com a instrument protagonista. Més tard el grup incorpora l’acordió diatònic, fins finalment arribar a la formació acústica de tres violins, acordió diatònic i contrabaix.
Actualment, a més a més del repertori basat en els vells violinistes del Pirineu català, Les Violines s’ha obert a músiques d’altres països (estil celta i blue-grass) i composicions pròpies.
Com a grup de dones, Les Violines vol reivindicar i animar la participació de dones instrumentistes professionals dins del món de la música tradicional catalana.

Simone Lambregts direcció musical / violí
Joana Gumí violí
Núria Balcells violí
Clara Ribatallada acordió diatónic
Maribel Rivero contrabaix 

 

 

 

 
Coneix la Vall
Benvinguts a la vall de Camprodon
Benvinguts a la vall de Camprodon
Batecs de la Vall
POCTEFA - PATRIMC@T
PATRIMC@T projecte cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a través del Programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020).

PATRIMC@T proyecto cofinanciado por el Fondo Europeo de Desarrollo Regional (FEDER) a través del Programa Interreg V-A España-Francia-Andorra (POCTEFA 2014-2020).
Accessos directes
Què t´ha semblat la web?
Enviar