Sessions de participació per a l´elecció de representants de les comissions de treball del parc natural de les capçaleres del ter i del freser
Comissió de medi rural i desenvolupament local
-Dijous 20 d´abril, a les 19:00h, a la seu del Consorci dels Espais d´Interès Natural del Ripollès (Ribes de Freser)

-Dimecres 26, a les 19:00h, a la Sala de plens de l´Ajuntament de Setcases (Vall de Camprodon)

Comissió de turisme
-Dilluns 15 de maig, a les 18:00h a la Sala de Plens de l´Ajuntament de Vilallonga de Ter

-Dimecres 17 de maig, a les 18:00h a la Casa de Núria de QueralbsLa Junta Rectora de 28 de febrer de 2017 va aprovar la creació i el reglament de les comissions de Medi Rural i Desenvolupament Local i de Turisme del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser  

Durant les properes setmanes es realitzaran diferents sessions per tal de presentar aquestes comissions, les seves funcions i elegir-ne els representants. Així doncs, es convoca obertament totes les entitats, empreses i persones del territori interessades en treballar en algun d'aquests àmbits. 

Cartell informatiu

Coneix la Vall
Benvinguts a la vall de Camprodon
Benvinguts a la vall de Camprodon
Batecs de la Vall
POCTEFA - PATRIMC@T
En el marc de PATRIMC@T, des de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon s´executarà el projecte "El patrimoni militar de la Vall de Camprodon".
Aquest projecte està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a través del Programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020).
Accessos directes
Què t´ha semblat la web?
Enviar